HTML

Útinformáció negyedóránként

Egyelőre teszt... Nem találtam eddig olyan oldalt, ahol az akár a rádióban hallott friss útinformációkat megosztanák az Interneten. Emiatt hoztam létre ezt a blogot. Plusz segítség a felhasználók számára, hogy RSS feed is működni fog az oldalon, úgyhogy akár a mobilon is el lehet érni a közlekedési információkat útközben.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2008.08.27. 10:46 UtInformator

M5, M0 észak

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 38-32 km között az elválasztó sáv növényzetét kaszálják. Csak a külső sávban lehet közlekedni, több kilométeres torlódás alakult ki.

Az új M0-ás autóút északi szakaszán - a volt 2/A jelű autóúton az M2-es autóút és a Dunakeszi Déli csomópont között aszfaltoznak, a 3 forgalmi sávból csak egy sáv használható! Ebbe az egy sávba nehezen tudnak besorolni az M2-esről a Vác felől érkezők, mert az M2-új M0 csomópontban stop táblát helyeztek ki.
A Dunakeszi-Dél csomópontot lezárták, kerülni az Óceánárok u. vagy a Külső Váci út felé lehet!
A terelőutat sárga színű táblák jelzik
 

Szólj hozzá!


2008.08.27. 10:23 UtInformator

M0-ás- on csak egy sáv járható

Az új M0-ás autóút északi szakaszán - a volt 2/A jelű autóúton - az M2-es autóút és a Dunakeszi Déli csomópont között aszfaltoznak, a 3 forgalmi sávból csak egy sáv használható! Az M2-en Vác felől érkezők ebbe az egy sávba nehezen tudnak besorolni, mert az M2 - új M0 csomópontban stop táblát helyeztek ki.
A Dunakeszi Déli csomópont le- és felhajtóágait lezárták, kerülni a Külső Váci út felé lehet! A terelőutat sárga színű táblák jelzik!

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán ma megszüntetik a kátyúkat az örkényi csomópont és az M0-s csomópont között. 15.00 óráig az 53-as és 17-es km között a leálló és a külső sávot váltakozva lezárják.
Ugyanezen az oldalon, Kecskemét nyugati csomópontjának közelében híd-dilatációt építenek ki. 19.00 óráig a 88-as km-nél a külső sávban lehet folyamatosan autózni.
A pálya határ felé tartó oldalán a kiskunfélegyházai szakaszon este 8 óráig a sövényt vágják: a 100-as és a 105-ös km között – a munkaterületeknél – a külső sávban kell átsorolni.

Teljes lezárás mellett javítják a Békéscsaba közelében lévő vasúti átjárót a 47-es főúton. Délutánig a Kamut-Murony összekötő úton és a 470-es főúton lehet kerülni.

Filmforgatás miatt 11.00-től 15.00 óráig rendőri forgalomirányítás mellett lehet haladni az 52-es főút 30-32-es km-e, Kecskemét és Fülöpszállás között.

Javítják a bajai Duna-híd déli konzolját, ezért 7.00-16.00 óra között az 55-ös főút forgalmát az északi konzolra terelik. Jelzőőrös irányítással váltakozva halad a forgalom. 10-15 perces várakozásra kell számítani.
 

Szólj hozzá!

Címkék: m0 ás közlekedés