HTML

Útinformáció negyedóránként

Egyelőre teszt... Nem találtam eddig olyan oldalt, ahol az akár a rádióban hallott friss útinformációkat megosztanák az Interneten. Emiatt hoztam létre ezt a blogot. Plusz segítség a felhasználók számára, hogy RSS feed is működni fog az oldalon, úgyhogy akár a mobilon is el lehet érni a közlekedési információkat útközben.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2008.08.27. 10:46 UtInformator

M5, M0 észak

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 38-32 km között az elválasztó sáv növényzetét kaszálják. Csak a külső sávban lehet közlekedni, több kilométeres torlódás alakult ki.

Az új M0-ás autóút északi szakaszán - a volt 2/A jelű autóúton az M2-es autóút és a Dunakeszi Déli csomópont között aszfaltoznak, a 3 forgalmi sávból csak egy sáv használható! Ebbe az egy sávba nehezen tudnak besorolni az M2-esről a Vác felől érkezők, mert az M2-új M0 csomópontban stop táblát helyeztek ki.
A Dunakeszi-Dél csomópontot lezárták, kerülni az Óceánárok u. vagy a Külső Váci út felé lehet!
A terelőutat sárga színű táblák jelzik
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://utinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr13635448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása